Welcome
Photobucket
Photobucket
semoga sampai akhir hayat ! :))
Friday, August 26, 2011,3:47 PM



bila bila tiada kerja nak di buat buat kan ? HAHAHA
Friday, May 6, 2011,2:26 PM




Thursday, May 5, 2011,6:09 PM

SAYA MOHON DAN BERDOAAA AGAR RESULT SAYA BAIK, LULUS DAN CEMERLANG BELAKA. AMIN. moga lulus dan dapat naik kan pointer lagi sem nie. AMIN. moga takde sangkut mana mana subject sem nie. AMIN. hamba mu bermohon. tolonglah makbulkan YA ALLAH. AMIN.

LAMP utk DIJUAL. :D
Friday, April 29, 2011,5:53 PM


kalau berminat boleh lah membuat tempahan. lamp nie dibuat sdri oleh abahku. tq, :)

gantung gantung
Sunday, April 3, 2011,10:50 PM

oke. sekarang zaman camera hitam. merata2 nmpk ajee budak2 bercamera. ish. so, saya harap. ia bkn setakat camera yg dileher saja. -.-''

the best way .
Saturday, April 2, 2011,5:58 PM

emo bands






dah tak seindah gambar yg di atas.
1:13 PM

serius. even apa pun dia nk ckp, nk kritik aku, psl apa yg aku wat. aku dah xkesah. ikotlah. sng cite, mmg sume slh aku. aku mgaku and dah jgn nk ckp byk dah. aku dah ngaku. so, xpyhla pnjg2 cite lg. biar smpai sini. itu saja aku nk.

© 2009 - 2010 @ bebuihpelangi.blogspot.com