Welcome
Photobucket
Photobucket
minggu ber test . hahaha
Thursday, February 24, 2011,12:47 AM

haaa. aku tgk kt fb sume dak dpaa. sume ckp psl statistic. haha. al maklum lah. sok mlm ada test statistic. mcm2 bentuk, gaya ayatla aku baca. haha. lawak2. so, aku harap aku dak dpa yg lain dpt wat test mlm sok. amin.

saya bangga dgn diri saya.
Wednesday, February 23, 2011,10:29 AM

okeee. jus nk luahkan. hahaha, walaupun saya tak pandai dlm kira atau subjek lain dan sering dpt mark rendah dr org lain. saya tak kesah. at least saya cuba sedaya upaya utk mjwb. hahha. saya masih lg mencuba utk mdptkn mark yg terbaik. insyaAllah. moga niat murni dan baik saya nie dberkati Allah s.w.t

amin

aku sgt takot
5:33 AM

ya Allah. aku terjaga dr mimpi yg mnakotkan. hambamu ini bermohon agar dijauhkan dr segala mimpi yg begitu. jgnlah engkau amik org2 yg aku syg. sesungguhnya mimpi yg kau berikn terasa benar2 terjadi. aku bermohon keampunan dr mu atas sgla dosa yg dilakukan.




menitis airmata ku dgn mimpi tersebut

oh oh oh oh
Tuesday, February 22, 2011,10:52 PM

oke page kt blog aku niee haaa hnyala smntara aja. sementara mcri yg kena dgn citarasa saya. haha. moga saya jumpa agar saya tak jelik nk ngadap page blog saya. hahaha. ape ke busan sgt nie yg aku ckp? adoi. hahaha. biala. blog aku, aku pnya suka la nk ckp apa. blablablabla. *membebel sorang2. ahahaha.



oke itu sahaja.


^^

saya siapa ya bg awak ?
7:08 PM

teman ?



rakan ?



kekasih hati ?

Monday, February 21, 2011,1:18 AM

layanan A dan B .


persoalan : pilih kasih ? berat sebelah ?


aku pun tak tahuuu .


so, maaf buat mereka yg merasa perbezaan layanan aku terhadap kamu kamu dgn si polan lain.


maaf.


mungkin aku mmg begitu ?


maaf sekali lagi.


atas kesilapan aku yg tanpa sedar .


:)

1:13 AM

nape dgn saya susah sgt nak beterus terang?


tp dgn org lain senang pulaaa ?


org yg kenal pulak 2.



haih.




hmmmm . tak pela. selagi jodoh saya dgn awak. saya akur dan simpan dlm hati :)

lapaq. cek lapaq.
Sunday, February 20, 2011,10:31 PM

oke. perot aku lapa. even dah mkn smgkuk kuey teow udang td. tp masih lapaq. gila nie weyh. kang mkn, ngantok pula. adoi. masih byk bnda nk wat nie. cek lapaq. tlg. tlg. ahhh. aku xkesah, nk jd pa. jdla. asal perot aku tak terseksa.


so, aku decide .


nk mkn meggi semangkuk.


even sok ada quiz dan mggu test akn mjelma. adoi. moga ALLAH memberkati akula.

AMIN


meggian time babeh !

:D

9:19 PM

dan mengapa bukan saya. tapi dia?



terfikir sejenak bila bkn saya yg dtnya.


pelik jugakkkk. tbe2 jee kan? tp tak mengapa? mungkin ada sebab yg tersendiri,


dan moga saya dpt jalani hidup sendiri tanpa ada yg mengekori.


*tersenyum

mulakan hari ahad ini dgn bersujud kepadaNYA . more better. :)
7:35 AM

oke. alhamdulillah. aku bangun awal jugak arini. :)

segarkan diri.
betul2 segar. xnah aku mandi awal. dan sempurna.
dari rambut sampai kaki.
aku rasa more better.
alhamdulillah.
then, smyg subuh,
dan aku teruskan dgn smyg hajat,
lama dah aku tggalkan.
mmg jahil gila aku. lau dpkirkan, aku yg dlu lg baik dr skrg. at least, xmcuba pkra yg bkn2.

ish. sila berubah ke jalan yg benar.
sangat memerlukan pertunjuk dr mu.

bimbing saya ya ALLAH :(
Saturday, February 19, 2011,11:11 PM


Perot ta sedap
Wednesday, February 9, 2011,10:13 PM

hm. sejak2 nie perot aku dalam keadaan yang ta stabil. hahaha. :D
sian aku dan perot.

cepat sembuh yee perot kuh.

:)

emosi terganggu.
Sunday, February 6, 2011,10:07 PM


bantu saya. saya dah ta larat. T.T
Tuesday, February 1, 2011,12:24 AM


© 2009 - 2010 @ bebuihpelangi.blogspot.com