Welcome
Photobucket
Photobucket
TAK PERLU lahhh.
Friday, October 29, 2010,1:43 AM


air mata
Tuesday, October 26, 2010,3:46 PM

titisan
titisan
air mata.






ma, kila nak ma skrg. kila sdeyh.

penangan daripada org cantik >
Monday, October 25, 2010,3:26 PM


only one word : TAK ?
6:48 AM


love.love.
Sunday, October 24, 2010,6:20 AM







belajar lahhh
5:50 AM

killa ,
tlg study utk masa depan anda yew.
jgn byk main dan bercinta.
tersangatlahhh tlg.



SILA FOCUSSSSSSSS !

rumah
Thursday, October 21, 2010,9:58 PM

dear my mother ,
boleh tak kila balik rumah semula.
tak best duduk dkt cnie.
bole tak ma ?
bolekan ?

penceroboh
9:51 PM

tiba2 ada isi kt post aku. sgt pelik. huhh.

.takde selera
9:40 PM

nasi dah pun di beli. tp tak beselera utk dmakan. haihh. mane tah hilang selera mkn aku. haihh. cpt lahh kembali balik wahai selera makan saya. saya nk mkn nie. dr smlm ta makan. hnya bebekal kan ayam goreng kfc 2 jew haa. sian perot saya nie. haha.





*senyum

oke. cuti sem dgn kaw.
12:17 PM


ndott. rindu nk kua dgn kaw lahhh. (:

oke . aku dah plan cuti sem nie aku nk watpe dgn kaw.

1. kua berjalan smpai lebam dgn kaw.

2. mkn Mcd dgn kaw sampai buncit.

3. kita pegi railway station eyh. lame ta jln kt sana. rndu . *sad

4. law bole kita pegi aa jln kt library gak. * tkenang time nk spm dlu.

5. aku nk gunting ini rambut. kasi pendek. lg nmpk sexy. haha. jhum join. *mcm kaw xbese an. haha

6. hmm. lagi paa eyh. haaa. jhum mand manda aa. pnas2 nie kan. best ckit basah2. *main air. haha

7. pstt. pstt. hajat aku nk main pasir dgn kaw ta capai2 lg nie. amacam weyh? *since f5

8. haaa. wat jewla apa yg kite rasa nk time 2 t eyh.

9. haaaaaaa. lagi satu. lari puas2 kt padang ipoh tu haa. then terlentang kt tgh2 tu haa. perhh. rasa lega and lapang.  *smile

10. so, aku harap kaw balik time aku cuti sem nie eyh. tuk mjayakan plan aku nie haa. haha. tq.





*smilelebar

idea yg bagus . ^
11:56 AM

*focus stdy dlu.
*bcinta dgn buku umpama bf
*dah bis stdy bru bcinta.




sumenya bernas2 belaka.


*smile

rasa menyesal balik awal
Wednesday, October 20, 2010,11:31 PM

sigh*

tlg lahh berfungsi
11:21 PM

AMIN

hati saya sekecil kuman.
9:31 PM

*saifulbahari b'kata.
selalukah saya mengecilkan hati kamu syg? selalukah kamu sakit hati dgn perbuatan atau perkataan saya syg?
sya kdng2 tidk tahu dan tidak perasan.

saya mntk maaf. sya mntk maaf sgt. sya mntk maaf.

kita coret bersama
Tuesday, October 19, 2010,6:00 PM


zero. cinta



satu. cinta




dua. cinta


tiga. cinta


empat. cinta


lima. cinta


 enam. cinta



 tujuh. cinta



 lapan. cinta


 sembilan. cinta





 sepuluh. cinta



sebelas. cinta. ^

oke. tamat coretan yg pertama. (:

saya tahu dan saya mmg layak utk itu
4:26 PM

oke. tlg jgn gtaw saya eyh. ttg crymark saya. sya tahu sya ta dpt mark yg elok dan sbgus mne pn. jd, tlglah. jgn mention, jgn lihat carymark saya. sbb saya akan rsa down dan sgt sdeyh sbb carymark saya sgt teruk. harap paham ya. terima ksaih.


saya akan berasa sgt thutang budi jikalau tade sesiapa yg ckp psl carymark dpn saya.
dan saya akan lebih bersemangat utk truskan pelajaran nie walaupun kdg kla rasa tersgt nk give up

(;

peluang
7:35 AM

wujudkah peluang?





perlukah di beri peluang?





utk apaa dan mengapa?

Если у меня нет чувства ревности, место страдания права.
7:24 AM

hidup dia.
hak dia.
tapewla.
biakan lah.
hanya mampu melihat dia dr jauh.
malas utk menyuarakannya.
moga dia berbahagia bersama temannya.
dan moga saya bertahan dan menjadi lebih kuat tanpa memikirkanya.


bkn awk shaja yg trasa hati.
tp saya kdg kala saya pn ada trasa hati dgn awk
tp , tapew. saya ta kesah.
sbb awk terlalu baik dgn saya.
dan saya mlas nk pbesar2kan cerita.
jd, saya akan coretkan di blog saya. dan hati saya shja.
dan awak ta perlu risau.
awk ta wat salah pn kt saya.
just, hak dan hdup awk.
awk mmg dserve it.
oke?

terima kasih kerana membca dan fllow blog saya yg ta sebape.
(:

kalau saya tiada
12:22 AM

kalau saya tiada,
adakah mereka akan mengingati saya?
adakah mereka akan merindui saya?
apakah perasaan mereka jikalau saya tiada?
adakah mereka akn menangisi pemergian saya?

adakah?
jawapannya.

setelah saya tiada.

benci kau. benci aku
Wednesday, October 13, 2010,10:51 AM

rasa benci .
menyampahh
dengki
busuk hati
meluat.


tlglahhh jauhkan aku dgn sifat2 tu.
sgt lah mharap djauhkan dr sume 2.

kdg2 rasa bnci dgn dri sdri.
bnci sume org yg tade kaitan dgn aku
benci segalanya lahhh. huhh.

tlg lahh pergi jauh .
tanak tbwk2 dgn prasaan bodo nie. huh.

tlg yew.
Monday, October 11, 2010,4:49 PM

kemain lg yew.
mengada2 kaw eyh..
aku sgt tak sgka.
ta kesah aa 2 kwn kaw kew tak an?
tp b'agk2 ah.
aku rasa , kaw pun tak nak an law aku cm2.
so , better pk lah dlu eyh.
law aku wat bkn main mlenting kaw.
so , law agk nk aku wat cm2.
make a rules aa.
kaw dgn idup kaw.
aku dan aku,
tp mmg idup ak dgn aku pn.
sbb aku xbape nk caye dgn kaw.
so, mcm nme blog nie aa an . SAYA DAN DUNIA SAYA.
kaw?

nahh, pndai2 la kaw dgn dunia kaw sdri.
+ aku tb2 rse2 bnci lak kat kaw .
mayb aku akn pendam.
oke , kaw moga berbahagiala eh dblkang aku.
(;



withlove,
keyla Amir

oke. Class dah abis arini.
4:11 PM

oke.
Class t'akhir pd arini.
Class : bell311. 2.10-4.10
uihh. Miss oi aja.
Adoi. Nantok weyhh.
Tp tapewla miss. Syg u.
Haha.

oke. Dah selesai.
11:40 AM

oke.
Hari ini : isnin , 11.10.10
selesai dah test law . : 8.00-10.00
aku men jwb jew yg ak ngat. Haha
dan aku siap pling awal.
Dah xtaw nk tulis apa lg an, aku stop ajelah.

Dan arini gak
selesai dah : presentation CTU263.
Yg msih t'tunggak :
PRESENTATION PAD214.
So, harap dpt abiskan sok dan ta kena asakan soalan or mrah dr pn. Jun.

Lagi . .
Masih ada 2 test menanti pada : khamis , 14.10.10
test pad214 an test acc164.
Moga berjaya kila.
AMIN
^_^

malas lahh nk amik kesah da
Sunday, October 10, 2010,12:31 PM

haa.
wat bodo jew
dah xpyah dgr2 cite org dah
t org ckp kte ckp lain lak
so, biakan mereka dgn idup meraka.
oke.
dan kaw kila. dunia kaw sorang saja.
tade sapa pn.

mark 4 pper law oke.
12:04 PM

haaa. as mention on the bove 2 an. marknya takla aku bole bgga kan kan? sbb per 100. haha. and i only get mark out of 50 n below 30. it's ashamedd gila weyh. but its oke. ak xkn ptus asa. ak akn cuba lg yg terbaik. and thx tintin sbb bg aku smgat. aku syg kaw. law kaw xde, aku xtawla. mayb ak tbwa2 prasaan sdeyh akbat tak dpt time an. haha. thx aw shabt. sumpah. kawla kwn aku yg msih kkal dgn aku smpai skrg. aku hope kaw pn xptus asa aw? plus moga aku dpt jwb test2 law esokk. AMIN


And Alhamdulillah aku dpt jwb test eco td. wlaupun ak tak tahu btol kew tak an aku jwb. hehe. and hopefully ak dpt mark yg lbih oke dr test1 aritu. AMIN




witlove :

keyla. (:

bukan saya oke.
Thursday, October 7, 2010,12:36 PM

weyh. bukan aku lah. mmg bukan aku. nape perlu ckp aku? tahulah aku dkt dan rapat dgn dia. tp ta semestinya aku yg bgtahu. dah nme pn tak bole gtawkan, takanlah aku nk bg tahu. huh. nape perlu aku? haihh. agak ahh tak suka org serbu2 ckp aku gtaw dia. tlg ahh. saya bkn cm2 oke. law nk sgt saya mcm 2. fine. aku akn jd minah kepohh. haha. tulahh. bek sendian aje. lg sng ckit. nahh. lebih baik dgn dri sendiri, senyap. tade sape yg kacau. haha. fuhh. law bole saya nak hidup sorang2lahh. boleh tak saiful? saya nk jalani hidup normal saya dulu sblum dgn awak. boleh tak? saya nak saya yang dulu. bkn yang skrg. boleh tak? saya nak kila yg tak tahu apa2. kosong. dan tak bergaul dgn sape2 pn. law boleh, saya nk sgt cm2. saya tanak bgntung dgn spe2 pn. saya xnak ikot org. saya nk dgn dri saya sdri aje. ya, saya inginkannya. saya nak penuhi semua hasrat dan impian saya dgn usaha saya saja. tanpa ada org lain. bolekan? ya. pasti boleh.

yakin bolehh.
(:
killa kaw boleh.

koyak lagii
12:20 PM

smlm : 6.10.10 ( rabu) . jatuh lagi tatkala bermain netball. haihh. walaupun agk sdikit bengang dgn dak uh. tp tapew ahh. halal aa. mayb slh aku. sbb ak jtoh an. haha. dan pling menyedihkan, suar aku koyak. adoi. tiap kali main aja, msti jatuh dan koyak. hmm. kila , kaw tak bole ke main elok2 ckit. jgn smpai asik jtoh aje. luka sna, luka sni. awk 2 pompuan dah bsar. haha. dan smlm aku msg momku gtaw suar koyak lg. n momku ckp : asl lah lasak sgt? haihh. nk wat cane maa. dah terkoyak dan tjatuh. ank ma niekan mmg suke law jtoh2 nie haaa. haha. tp tape, aku kan kuat, haha. so, tade pape, everyting will be okeh kan kila? (:



suar yang dikoyakan ketika jatuh, hahaha.


sorry awakk
Monday, October 4, 2010,11:54 AM

sorry awak. Sorry sgt. Tade niat pn nk mara, tengking awak. Sorry aw selama nie saya asik bekasar dgn awk. Tade niat. Hnya nk bergurau jew.


Sayasayangawakk.

© 2009 - 2010 @ bebuihpelangi.blogspot.com