Welcome
Photobucket
Photobucket
sesak nafas. sesak otak. segala sesak
Monday, March 28, 2011,9:02 PM

oke. setelah lihat jadual final. aku rasa ya ALLAH. sungguhla serabut. tenangkan lah aku. dan moga aku dpt menjawab and gunakan waktu yg terluang nie dgn sepenuhnya. haih. nak complain pun xbole. dah nasib. so, terima jela jadual tanpa gap 2. :)

genap
Sunday, March 27, 2011,1:09 AM

GENAP 12 BULAN BERSAMA
M. SAIFUL BAHARI AZHAR
27/03/10-27/03/11

lomo camera .
Saturday, March 26, 2011,9:23 AM

okee. niat aku nk kumpol duit beli lomo camera. xdpt dslr. lomo pun jd la. bole aku blgak dgn sume org. haha. ehh. tak. takk. main2 jee. lari niat tu. so, aku berharap sgt aku dpt kumpol duit dan membelinya. yeah ! yeah ! ganbatee. haha

boyfie saya.
Monday, March 21, 2011,6:14 PM

www.this-is-my-story.com/v/7P7L25H2M989



saya tersenyum pabila melihatnya.

we love saiful bahari.


yeah ! u can doo it baby !

:)

miss jgn mara lg yee
Sunday, March 20, 2011,10:44 AM

mahap miss sbb tak dtg class. kami ngantuk sangat. mahap miss xgtau sdri sbb xdtg class. harap miss xkcik ati lg yee. kami benar benar mintak maaf

sangat rindukannya
Tuesday, March 15, 2011,10:38 AM

oke. assalamualaikum buat mereka yg membaca post nie. ahaha. hmm. seperti tjok yg di atas tuu. yeee. aku tersangatlah rindukan waktu zaman sekolah dulu. tersangat okeee. antara benda yang aku sangat rinduu ;

1. rindu mom aku kejot aku tiap2 pagi nak ke sekolahhh.
2. rindu abah anta dan amik dari sekolah tiap tiap hari . haha.

3. rindu waktu belajar di sekolah even salu merungut kat cikgu sebab penat, class abis sampai petang.

4. rindu nak bawa bekal yg disediakan oleh ma tiap2 ari. rindu sgt nasi dlm plastik, roti jem, sosej , beger , roti telor dan byk lagi mkanan yg dbekalkan oleh maa.

5. rindu nak kongsi makanan dgn kawan2 dlm plastik yg sama. sbb nk jimat duitkan kan. dan ten akan ckp, ptotla kau pandai. mak asik bekalkan makanan yg pelik2. ahaha. thx ten. 2 doa dan berkat kedua org tua akulaaa. ! :)

6. rindu nak masak dlm klass katering. walaupun, salu bising dan letih nk basuh balik peralatan yg dgunakan tuu.

7. rindu dgn semua cikgu yg sayang dan kenal saya. :)

8. rindu nak jual makanan yg kami buat dgn hrga yg berpatutan.

9. rindu sahabat sahabat sekolah saya dr form1-form5.

10. SAYA SANGAT RINDU UTK BERMAIN BOLA BALING ! ! ! waaa :(

11. rindu nk menyanyi lagu sekolah dan asma ul husna tiap2 pagi smpai saya dah reti me'alunkannya. huhu.

12. rindu nk cari pasal wat lawak bodoh dan sembang lucah dgn rakan sekelas. HAHAHA.
13. rindu nk kuar ke bandar BERAMAI RAMAI naik bas dgn kawan kawan.

14. rindu sangat waktu belajar sorang2 dlm bilik tidur saya tuuu.

15. rindu segalanya yang pernah hadir dalam segala perbuatan dan perlakuan saya.

16. SAYA SANGAT RINDU WAKTU KURUS DAN AKTIF SAYA DULU !


saya berharap, segalanya akan kembali macam dulu. agar rindu saya berbalas. haha
:D

sedih tapi gembira
Saturday, March 12, 2011,9:43 PM



nak di jadikan ceritaaa. tadi sebelum saya balik ke kedah, kawan lama saya msg saya nk jumpa. mmg dah lama kami xberjumpa. sejak dia pindah n9 dan skola lain. mmg susahla nk jumpa. yg saya terharunya, dia memang sangatlah rajin n berusaha nk jumpa saya. sedangkan saya? duduk rumah dan tggukan kedatangannya sahaja. maaf ye sahabat harap awak faham. hee. okee. mula2 dia sesat otw nk dtg umah. al maklum lahhh lame sgt dah xdtg umah saya. hee. sib bek dia dpt cam umah saya. lau x, xdptla kite ketemu. wahhh. sesampainya dia. ya, ALLAH . subhannallah. saya rasa nk menangis menitis air mata okee. lama gila xjumpa. akhirnya jumpa jugak. sib bek dapat cover dan dia xnmpk. salam, peluk cium. rindu sgt oke. hmm. ada hikmah sebalik rusuhan kt mesir 2. lau ta, mmg dia xblik n dtg umah saya punn. alhamdulillah. sesudah peluk cium, jemput masuk. hidang air. dekya pun ada. wahh. dah kacak sumenya. haha. mcm2 la cite. dulu xnah pun bsembang dgn dekya 2. haha. malu. kahaka. skrg dah oke. so, kami berceritala mcm3. cerita dia kt mesir. mcm3 yg aku dpt tau. tp masa selama 1 jam. mmg xckup nk sembang oke. ish. harap dapt jumpa lg ye syarifah khaulah syamimi syed ahmad johari. :) jaga diri oke d mesir 2. makan byk2. saya dah besar. awak je x besar2 lg. kirim salam umi dan walid. lama xjumpa durang. study betol2. oke? saya syg awak oke? terlepas gak rindu selama 7 tahun xjumpa xsilap saya.

hee.



friend forever till endss

truhtly,
nurul syakilla amir
^.^

Wednesday, March 9, 2011,2:28 AM

lagi sikit setelllllllllllllllllllllllllllllllllll !

Kharisma Cinta
Saturday, March 5, 2011,4:51 AM

turut menyanyiiiii :)

hubungan ---> kahwin
Friday, March 4, 2011,11:49 PM

Keyla is married to Saiful Bahari. · Like ·
Aula Hanna, Nur Qurbani, Nur Athirah and 19 others like this.

hari hari muda :)
10:29 PM





okeee. mulakan story dgn assalamualaikumm. hee. utk rutin hari ini yee. xda la apa sgt punn. tp best okeee. mula mula , pas smyg jumaat , teman dia p mkn kt kedai d'oren 2. aku ta mkn pun. sbb rsa xnk mknn. so, pas tmankan diaa. p la bndar. nk tgk wyglaa. walhal smlm bruu je tgk wyg. so, begerakla kami kee VM.smpai2, park keteee, naik atas . . tgk2 movieeee nk yg dtgk 2. lmbt gleee. so, we 'll decide . utk ta tgk wyg. jadinya, aku pun ajkla dia p jj. haha. kt bm 2. da xda wat papeee kan

so, amik masa stgh jam. grak kol 5. smpai 5.30. kahkahkah. tepat kmi timing. so, jln2la kt jj 2 puas2 kannn. sbb xnah jelajah sepenuhnyaa. heee. sumpah. kaki aku sgt sakit. tadela best mne pun pkai sepatu tinggi niee. sakit sakit kaki dan lenguh ada laaa. dgn sakit perempuannya. sabar jelaaa. ngrr. tp best. dpt jln2. ahaha. then, nk balik 2 kami p mkn kt ayam penyet sat. ishhh. sumpah. ayam dia kecik gileeee. haha. nasi. alahai. xda byk
lg keee? then, soto 2 awat kerasss? xckup air pnass ke? apul ckp, nie mayb yg 1st n last time dtg mkn kt situu. haha. aku pn yee kan jelaa. haha. mmg xmemuaskan hati dan nafsu mkn kani punn. hehe. :D

dan kedai yg terakhir sekali kami singgah b4 balik meninggal JJ 2. kami pergi ke BA. hahah. borong donut pulaaaa lahh. ahahahaa


setel sumeee. pulang. dan selamat sampai di UITM . pkol9.30 mlm. huuu. penat tp seronok !
iloveyou SAIFUL BAHARI ! <3




Thursday, March 3, 2011,4:34 AM

mula x senang dgn org sekeliling sayaaaaaaa. kecuali family saya. FULLSTOPPPP ! !!!!!!!!!!!

malam SKA
4:23 AM

hahaha. mmg malam nie mengenang masa silamm. tah nape pulaaa lagu ska dr specialis asik kuaaaa. ahaahhaa. xpelaa. lyn jelaaa. ahahaha. smbil goyang kaki, tangan, kepala. ahahaha. agogogogogo. lalaalalalalala





SKA = S Y A K I L L A


AHAHAHA. berkait sgt dgn hidup akuuu.

sedang sambil makan
4:12 AM




oke. tgh mkn nieee. sambil 2 lyn youtubeee. skali kua lgu nie aaaa. lame siot ta dgr. ahahhaha. tersenyum sebentarrrr.


makan makan
4:00 AM

okeee. makan punya makan. sekali nah, tade air oke nk mnum. so, skrg mcm mne kau nk wat nie kila. haish. aku pn lupa yg xda air nk mnummm. alaaaaaa. pg2 buta nie mmg xla nk trun p blok sblah amik airrr. so, wat2 telan ayer liyuq jelaaaaaa.

all about him (:
Wednesday, March 2, 2011,12:50 AM


dari dia dan dia





ya. semuanya tentang diaaa.





© 2009 - 2010 @ bebuihpelangi.blogspot.com